Blog
Welcome, Ziyaretçi · RSS CUMA, 29-Mar-2024, 11.00.59







Main » 2010 » MAYIS » 11 » RadioGet 1.3.9.1
18.52.51
RadioGet 1.3.9.1

alt

 

 

RadioGet 1.3.9.1 RadioGet – dünyanın bir numaralı internet radyo çaları ve kayıt aracı!

Bu güçlü yazılım sayesinde sevdiğiniz şarkıları 25.000′in üzerinde internet radyo kanalından dinlemek çok kolay.  Tercih ettiğiniz türü veya radyo kanalını seçin ve anında dinlemeye ve kaydetmeye başlayın. RadioGet’le internette müzik her zamankinden daha eğlencelidir. RadioGet sizin için otomatik olarak bütün parçaları etiketler ve sıralar. Müzik kaydı sırasında kalite kaybı yaşanmaz ve tamamen yasaldır.

u güçlü yazılım sayesinde sevdiğiniz şarkıları 25.000′in üzerinde internet radyo kanalından dinlemek çok kolay.  Tercih ettiğiniz türü veya radyo kanalını seçin ve anında dinlemeye ve kaydetmeye başlayın. RadioGet’le internette müzik her zamankinden daha eğlencelidir. RadioGet sizin için otomatik olarak bütün parçaları etiketler ve sıralar. Müzik kaydı sırasında kalite kaybı yaşanmaz ve tamamen yasaldır.alt

Özellikler:

  • 25,000 popüler internet radyo kanalını dinleyin;
  • Dinlediğiniz müzikleri ücretsiz olarak kaydedip arşivleyin;
  • Yeni müzikler keşfedin;
  • Otomatik kayıt özelliğiyle kalite kaybı olmadan kayıt yapın;
  • İstediğiniz türde bir internet radyosu bulun;
  • Aynı anda pek çok radyo kanalını kaydedin;
  • MP3 formatında boyutuna göre yüksek kalitede parçalar elde edin;
  • Sanatçı ismiyle kayıt  yapın…
alt

http://hotfile.com/dl/41831503/3f8f6c7/RadioGet.rar.html

http://rapidshare.com/files/385211965/RadioGet.rar
Category: Program indir | Views: 917 | Added by: Alican | Rating: 0.0/0
Total comments: 1
0  
1 BlearneWase   (04-Aug-2012 10.43.06) [Entry]
very great collection i am looking because of this Hi Blair, you could see Pattern Overlay when you right-click on the layer as well as choose Mixing Options. Hi Bernard, <br />Really appreciated your voyage, as a novice sailor (obtained my boat just for a calendar year) We was encouraged to view your willpower and persistance when confronted with a huge batch of anxiety. Every period I placed sail it appears as if the best adventure, your process seemed to achieve the same emotion. Good luck for your remainder of your epic trip, I look forward to your long term success raft, raise anchor your outstanding barge.
http://hairremovalproductreviews.com/ http://hcg-diet-drops.net/ http://wallet-world.net/ http://moonhoax.us/ http://aluma-wallet-reviews.info/ http://kathleenmcgookey.com/
That rocks !! Especially if you are somewhere a week later, and some other person asks a question about that information and you could now reply it. Yeah! Or paying attention to a cd there is a constant had liked before and already realizing which you love this!!! It is not off stage. You wouldn't normally have made a peep if that wasn't "safe, " politically accurate even, to criticize Sen. Boucher's Catholic hope, and you still have no basis for why it has anything about her location on pot. Because it does not. You discuss moving on the 21st one hundred year, but you sound like those whom campaigned in opposition to JFK with 1960 out from the fear the Pope would be running the nation if some sort of Catholic ended up being elected Web design manager.

Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]
Copyright MyCorp © 2024