Blog
Welcome, Ziyaretçi · RSS CUMA, 19-Apr-2024, 02.33.25







Main » 2010 » MAYIS » 11 » Call Of Duty 6 – Modern Warfare 2 Tam Çözüm
18.34.09
Call Of Duty 6 – Modern Warfare 2 Tam Çözüm

BÖLÜM 1 : S.S.D.D. / PFC. JOSEPH ALLEN
Bu bölümde amacınız orduya yeni gelen amatör askerleri eğitmek ve bu sıradada kendinizi eğitmek.
Masanın üzerindeki silahı alın. Arka tarafınızdaki hedefleri Sgt. Foley’in dediği yönde vurun. Sonra masanın üzerindeki 4 el bombasını alın ve hedeflerin bulunduğu bölgeye bir el bombası atın. Sonra Cpl. Dunn’ın bulunduğu yere gidin. Bir silah beğenin ve alın. Eğitim başlayacak. Sivil hedefleri vurmadan terörist hedefleri vurun. Ne kadar hızlı olursanız o kadar iyi olur. Sonra eğitim bitecek ve zorluk seviyenizi ayarlayacaksınız.

BÖLÜM 2 : TEAM PLAYER / PFC. JOSEPH ALLEN
Amacınız terörist güçlerinin nerede ikamet ettiğini bulmak ve saldırmak.
Bölüme yerde yatarken başlayacaksınız. General Shepherd sizi yerden kaldıracak. 3′e basıp silahınızın bomba atarını açın. Karşıdaki düşmanları öldürün. Sonra köprünün üstüne gelen düşmanları temizleyin ve köprüye çıkın. Oradaki jipe binin ve makinalıya geçin. Düşmanların nerede bulunduğunu öğrenmek için binaların içine gireceksiniz. Düşmanları bulduğunuz andan itibaren hiç durmadan makinalınızı konuşturun. Sonra bir terörist füze atacak ve yere yuvarlanacaksınız. Kalkın ve binanın içine girin. Binanın işi bittikten sonra orada bulunan bir okula girip düşmanları temizleyin. Yolu izleyin ve General Shepherd ile birlikte toplanın.

BÖLÜM 3 : CLIFFHANGER / SGT. GARY "ROACH” SANDERSON
Amacınız ACS modülünü bulup geri almak.
Captain Mac Tavish’i takip edin. Buz kayalıklarının oraya gelince sol mausa basın. Basılı tutarak sağ mausa basın ve böylelikle düzlüğe çıkın. Captain Mac Tavish, ilerideki kayalıklara doğru zıplayacak. Biraz bekleyin. Size gel işareti yapınca atlayın. Tutunamayıp düşeceksiniz ama Captain Mac Tavish sizi tutacak. Tekrar kayalıklara geleceksiniz ve normal tırmanarak zirveye ulaşacaksınız. 3 tuşuna basarak silahınızın solunda bulunan göstergeyi açın. ( Mavi nokta Captain Mac Tavish’i beyaz noktalar ise düşmanları simgeliyor. ) Mac Tavish’i takip edin. Dediği talimatlara göre önünüze çıkan adamları gizlice öldürün. Ve düşmanın karargahına gizlice girin. Mac Tavish başka yoldan gidecek. Görev yerine doğru gizlice ilerleyin. Jeneratörün üstüne C4′ü takın ve Mac Tavish’in olduğu yere gidin. Binaya gireceksiniz ve Mac Tavish oradaki adamı öldürecek. Sonra üst kata çıkın ve ACS modülünü alın. Fakat bu sırada aşağıdaki kapı açılacak ve düşmanlar Mac Tavish’i yakalayacaklar. Major Petrov beşten geriye doğru sayarken pimi elinize alın ve düğmesine basın. Jeneratöre taktığınız C4 patlayacak ve adamlar dikkatleri dağılmış bir şekilde arkalarına bakacaklar. Tam bu sırada saklandığınız yerden çıkın ve adamları öldürün. Mac Tavish’i takip edin. Karda kayarak aşağıya inin. Yukardan gelen adamları öldürün. Kar motorlarındaki adamları da öldürün. Ve kar motoruna binin. Yolda ilerleyin. Düşmanları öldürün. Ve çıkarma bölgesine ulaşın.

BÖLÜM 4 : NO RUSSIAN / ALEXEI BORODIN
( Bölüm sakıncalı olduğundan ilk başta bir uyarı gelecek. İsterseniz bölümü oynayın isterseniz oynamayın. ) Asansörden inin ve sıra bekleyen insanların üzerine ateş açın. Yürüyerek bulduğunuz herkesi öldürün. Makarov’u takip edin. Ve havaalanından çıkın. Dışardan gelen askerleri öldürün. Shield’le gelen askerleri 3′e basıp bomba atarak öldürün. Hepsi ölünce Makarov’u izleyin. Ambulansa binecekler ve Makarov sizi öldürecek. ( Yüzlerce masum insanın katledilmesi suçunu Amerika’ya atacaklar ve Ruslar Amerika’ya saldıracak.)

BÖLÜM 5 : TAKEDOWN / SGT. GARY "ROACH” SANDERSON
Amacınız silah dağıtıcısı Alejandro Rojas’ı ve onun asistanını yakalamak.
Arabayla gideceksiniz. Alejandro Rojas’ın asistanı çıkacak ve size doğru ateş edecek. C’ye basıp eğilin ve adam kaçınca arabadan inin. Yolu izleyerek adamı kovalayın. Onu görünce bacağına bir mermi sıkmanız yeterli. Adam düşecek.
Meat ve Royce’u izleyin. Aşağıda bulunan sivillerin oraya birkaç mermi sıkın. Kaçacaklar ve teröristler gelecek. İlk önce çatıdan gelenleri öldürün. Sonra balkonlardakileri de temizledikten sonra aşağı inin. Burada çok dikkatli olmalısınız. Düşmanlar her yönden gelebiliyor. Siz ilerlerken Meat ve Royce ölecekler. Tek kalacaksınız. Sağda bulunan yerden gidin ve yolu izleyin. Çatılardaki ve evlerideki bütün düşmanları temizleyin. En sonunda Alejandro Rojas’ı bulun. O tam çatıdan kaçarken Captain Mac Tavish pencereden zıplayacak, çatıdan aşağıdaki arabaya düşecekler ve adamı kıskıvrak yakalayacaksınız.

ACT -II

BÖLÜM 6 : WOLVERINES ! / PVT. JAMES RAMIREZ
Amacınız Raptor isimli adamı korumak.
Konvoyla beraber ilerleyin. Jipten inin. Sgt. Foley’i takip edin. BTR zırhlısını bulunca ona doğru sis bombası atın. Dumanlar yayılınca ara sokaktan restoranlar bulvarına ulaşın. Bu bölüm hep aynı bölgede geçiyor canınızı sıkabilir, benim de en sevmediğim bölüm zaten. Neyse şimdi Nate’s Restaurant’ın çatısına çıkın. Orada bir makinalı var. Onu alıp merdivenlerin yanına bir yere koyun. Düşmanlar merdivenden çatıya çıktıkça makinalı onları haklayacak. Siz bu sırada çatıdan düşmanları öldürün. Sonra iki adet BTR zırhlısı gelecek. Görev mahalline gidip masadaki Prodetor’ü alın. Sol mausa tıkladığınızda füze ilerleyecek, siz füzeyi kontrol edeceksiniz. BTR zırhlılarını böylelikle yokedin. Sonra Burger Town isimli restoranı temizleyin. Sgt. Foley, Raptor’ü Burger Town’a taşıyacak. Siz bu sırada bulduğunuz düşmanları haklayın. İki tane
helikopter gelecek. Görev yerine gidip masadaki Stinger’ı alın ve birini indirin. Sonra Nate’s Restaurant’ın çatısında gidin. Oradaki Stinger’lada diğerini indirin. Konvoyunuz gelecek ve bölüm bitecek.

BÖLÜM 7 : THE HORNET’S NEST / SGT. GARY "ROACH” SANDERSON
Amacınız faveladan kaçmak.
Düzlükten yola ulaşın. Yolun sağ tarafından gidin. ( Sağ taraftan daha kolay ilerliyorsunuz. ) Arabalardaki makinalıcıları ve çatıdaki teröristleri
indirin. Aşağıki yoldan devam edin. Sonra bir evin üstüne çıkacaksınız ve işte macera burada başlıyor! Burayı çok seviyorum. Çatıdan çatıya atlayarak Nikolai’nın kullandığı helikoptere ulaşmaya çalışacaksınız. Yalnız bir ara dengenizi yitirip yere düşüyorsunuz ve her yerden düşmanlar geliyor. Önünüzdeki binaya girin ve tekrar çatıya ulaşmaya çalışın. Çatıya ulaşınca hiç durmadan koşun ( Zaman var çünkü ). Helikoptere ulaşınca atlayın ve binin.

BÖLÜM 8 : EXODUS / PVT. JAMES RAMIREZ
Amacınız düşman uçaksavarlarını bulmak ve imha etmek.
Tankınızı izleyin. ( 4 tuşuyla silahınızın lazerini açıp tanka saldırması gereken noktaları gösterebilirsiniz. ) Bu bölümde sadece yolu izliyorsunuz o yüzden özet geçeyim. Uçaksavarlara ulaşınca silahınızın lazerini açıp uçaksavarlara doğru tumanız yeter. Bombalanıp imha edilecekler…

BÖLÜM 9 : THE ONLY EASY DAY… WAS YESTERDAY / SGT. GARY "ROACH” SANDERSON
Amacınız düşmanın petrol gemisine gizlice sızıp rehineleri kurtarmak ve Gulag’a giden yolu temizlemek.
Bölüme bir deniz altıya tutunmuş olarak giderek başlayacaksınız. Petrol gemisine ulaştığınızda siz hiçbir şey yapmayın. Kendi yukarı yüzerek çıkıyor. Kıyıya ulaştığınızda E tuşuna basarak adamı denize atın ve boğazını kesin. Sonra petrol gemisine çıkın. Captain Mac Tavish’i takip edin. Kapıları Breach’leyerek içeri dalın ve yavaş çekimde düşmanları öldürün. Bu bölümde sadece ilerleyerek rehineleri kurtarıyorsunuz yalnız bir ara helikopter geliyor. O helikopter canınızı sıkabilir o yüzden bir yerden füze ya da AT4 bulup helikopteri imha edin. En üst kata çıkın. En üstte düşmanlar sis bombası atıyorlar. Burada hiç beklemeyin. Sis bombası attıkları yere gelince koşun ve adamların geldiği yere flashbang atın. Hepsi sersemleyince gidip kapıyı Breach’leyin. İçeri dalıp son rehineleri de kurtarıp helikoptere binin…

BÖLÜM 10 : THE GULAG / SGT. GARY "ROACH” SANDERSON
Amacınız Gulag’daki bir hapishaneye baskın yapıp mahkum # 627’yi kurtarmak.
Helikopterle hapishaneye ulaşın. Kulelerdeki bütün düşmanları temizleyin. Sonra iniş yapacaksınız. İnince en sağ tarafta küçük bir bina var onun arkasından dolaşıp çatıdaki düşmanları görünmeden temizleyin. Sonra bütün düşmanları temizleyerek hapishanenin giriş kapısından aşağı inin. Kontrol odasına girin. Ghost, burada kalıp size kontrol odasından yardımcı olacak. Siz aşağıya inin. Kapıların üzerindeki ışıklar maviye dönünce kapı açılıyor demektir. Böyle böyle ilerleyin. Sonra Ghost bir kapıyı açamayacak ve sizde yandaki bir cephane odasına gireceksiniz. Yalnız oradaki kapıda yarıda takılacak açılmayacak. Bir Shield alın ve bekleyin. Birden dört bir yanınız düşmanlarla çevrilecek. Shield’inizi kullanın ve korunun. Kapı açılınca direk içeri fırlayın. Düşmanları temizledikten sonra iple aşağıya inin. Oradaki bir yarıktan aşağı atlayın. Karanlık yere gelince N tuşuna basarak Night Vision’ınızı açın. Aydınlık yere gelince tekrar N’e basarak kapatabilirsiniz. Sonra kapının olmadığı bir yere geleceksiniz ve duvarı Breach’leyerek içeri dalacaksınız. Buralar biraz gıcık dikkatli olun. İçerideki herkesi öldürün. Shield’le gelen düşmanları silahınızın bomba atarıyla veya el bombası atarak öldürün. Yukarıdan ateş edenleri de haklamayı unutmayın. Bir duvarı daha Breach’leyip içeri dalın. İçeride bir adam zinciri düşmanın boynuna geçirip boğacak. Sizi de düşman sanıp yumruklayacak ve yere düşeceksiniz. Fakat bir bakacaksınız ki ( Ben de acaip şaşrıdım. ) bu adam Captain Price’tan başka biri değil!!! ( Bu adam Cod4’te ölmemiş miydi yaf? ) Sonra Captain Mac Tavish silahını adamın kafasına doğrultacak ve o da Captain Price olduğunu anlayacak. Sonra birden her yer bombalanmaya başlayacak. Takımınızı takip edin. Tam çıkıştan çıkacakken kayalıklar orayı kapatacak ve geriye döneceksiniz. Son hız koşun. Çıkışın olmadığı bir yere gelince Captain Mac Tavish, yukardaki oyuktan dışarıya işaret fişeği göndercek. Aşağı bir ip düşecek. Gidip kendi ipinizi ona takın ve yukarı doğru fırlayın…

BÖLÜM 11 : OF THEIR OWN ACCORD / PVT. JAMES RAMIREZ
Amacınız Prens George’un sarayını temizlemek.
Sgt. Foley’i takip ederek saraya ulaşın. İçeriye dalın ve düşmanları öldürün. Takımınızı izleyerek gördüğünüz bütün düşmanları öldürün. Ulaşmanız gereken yere gidin. Oradaki düşmanları temizleyin ve Sniper Rifle’a geçin. Çok uzaktan atış yapan düşmanları temizleyin. Sonra masadaki Stinger’ı alın. Vurabildiğiniz kadar düşman aracı vurun. Sonra odayı koruyun. Kapıdan gelen düşmanları yokedin. Görev bitince çatıya kadar koşun. Vakit var çünkü. Helikoptere binin. Bomba atarla gördüğünüz düşmanları öldürün. Fakat birden bir Aircraft sizi vuracak ve düşeceksiniz… Uyandığınızda her yer düşmanlarla çevrili olacak. Bir asker size silah verecek ama kafadan vurulup ölecek. Vurduğunuzu vurun. Sonuna kadar savaşın…

ACT – III

BÖLÜM 12 : CONTINGENCY / SGT. GARY "ROACH” SANDERSON
Amacınız düşmanın denizaltısını yakalamak.
Captain Price’ı takip edin. Yolunuza çıkan adamları farkedilmeden öldürün. BTR zırhlısı gelince ormanın içine doğru koşun ve buradaki adamları da gizlice öldürün. Tepeye gelince Predator’ünüzü alın ve bir araca doğru ateşleyin. Fakat düşmanlar füzeyi farkedecekler ve Predator etkisiz hale gelecek. Sonra karda kayarak aşağı inin. Dostlarınız da yan yoldan gelecekler. Binaların oradaki tüm düşmanları temizleyin. Düşmanın ana karargayına girin. Burada çok düşman var. Hem de denizaltıyı yakalamak için süreniz var. O nedenle Captain Mac Tavish, ATM missile is online dediğinde Predator’ünüzü kullanabilirsiniz. Düşmanları böyle böyle öldürerek denizaltıyı yakalayın. Captain Price denizaltının oraya gidecek. Siz binanın üstüne çıkıp düşmanları temizleyin. Fakat Captain Price, denizaltının göndereceği füzeyi iptal edemeyecek ve füze son hız göğe yükselecek…

BÖLÜM 13 : SECOND SUN / PVT. JAMES RAMIREZ
Amacınız Whiskey Hotel’e gitmek.
Biraz geriye dönüp aynı yeri gene oynuyoruz. Bir asker size silah verdiğinde kafadan vurulup ölecek. Siz son mermilerinizi harcayaksınız sonra mermileriniz bitecek.
Uzaydasınız… Bir uyduya tutunmuş vaziyettesiniz. Contingecy bölümünde denizaltıdan fırlayan füzeyi görüyorsunuz. Amerika’ya doğru hızla yol alıyor. Fakat yarı yolda patlıyor. Dünya’nın yarısından çoğu kül oluyor. Füzenin dışarı yaptığı etkiden siz de etkileniyorsunuz ve aşağı düşüyorsunuz…
Tekrar Amerika’dayız. Atılan füzenin etkisi burada da hissediliyor. Helikopterler falan hep aşağı düşüyor ve düşmanların hepsi ölüyor. Bir asker gelip helikopterin kapısını açacak. Dışarı çıkın ve takımınızı izleyin. Füzenin etkisi yüzünden tüm araçlar etrafa savrulacak. Sakın ölmeyin. Güvenli bir sığınağa girin. Sgt. Foley dışarı çıkana kadar bekleyin. Sonra çıkın siz de. Binanın kapısından içeri girin. Üst kattaki düşmanlarla savaşın. Buralar biraz karanlık. Night Vision’ınınız da yok. O yüzden dikkatli olun. Tüm düşmanları öldürdükten sonra aşağı atlayın. İlerideki düşmanların olduğu yere gizlice gidin ve hepsini öldürün. Binanın açık kapısından aşağı doğru inin. Kapalı kapının oraya gelince durun. Cpl. Dunn kapıyı açacak ve içeri girin…

BÖLÜM 14 : WHISKEY HOTEL / PVT. JAMES RAMIREZ
Amacınız Whiskey Hotel’i takrar ele geçirmek.
Tüneli izleyerek dışarı çıkın. Bir siper bularak Beyaz Saray’ın tepesindeki makinalıları ve adamları öldürün. Çünkü sol tarafa giderken sıkıntı çıkarabiliyorlar. Neyse  siz temizleyin hepsini. Sonra koşar adım sola doğru gidin. Orada düşmüş bir helikopter var onu siper yapın. Evin üzerindeki adamları öldürün. Yerdekileri de öldürün. Eve girin. Düşmanları öldürün. Onları temizleye temizleye ilerleyin. Bilgisayar odasınını da temizleyin. Sonra süre geliyor. 2 dakika içinde çatıya çıkmanız lazım. Sonuna kadar koşun. Yukarıya ulaştığınızda işaret fişeğini açın ve etrafa sallayın…

BÖLÜM 15 : LOOSE ENDS / SGT. GARY "ROACH” SANDERSON
Amacınız Makarov’un evine giderek onu öldürmek.
Ghost’u izleyin. Aşağıya ulaştığınızda tuzakla karşılaşacaksınız. Mayınlar patlayacak. Ve dostlarınızın büyük bir kısmı ölecek. Sizinde kulağınız biraz sağır olacak ve etrafı bulanık göreceksiniz. Sağdaki yarığa girin. Geçince dışarı çıkıp düşmanların hepsini öldürün. Eve doğru gidin. Evin çevresini temizleyin. Sonra kapıyı Breach’leyip içeri dalın ve yavaş çekimde hepsini öldürün. Göreviniz olan bütün kapılara aynından yapın ve böyle böyle evi temizleyin. Sonra Makarov’un bilgisayarına DSM sunucusunu kurup kapı girişlerine ve düşmanların gelebileceği her yere Claymors’lardan koyun. Ve güvenli bir yer bulup beklemeye başlayın. DSM bu sırada bilgisayarda bulunan 2067 veriyi kopyalıyor olacak… Düşmanlar gelince doğal olarak Claymors’lardan etkilenecekler. Bazıları böyle rahmetlik olacak. Diğerlerini sizin silahınız öldürecek. Bu sırada Ozon ve Scarecrow ölecekler ve Ghost ile siz kalacaksınız. DSM verileri kopyaladıktan sonra onu alın. Ve Ghost’u izleyerek oradan kaçın. Önünüze gelenleri öldürüp çıkarma noktasına doğru ilerleyin. Oraya geldiğizde bir havan mermisi düşecek ve bayılacaksınız. Uyandığınızda Ghost sizi çekiyor olacak. Elinizdeki tüfekle hepsini indirin. Sonra General Shepherd’ın helikopterleri gelecek ve hepsini tarayacak. Ayağa kalkın. Ghost sizi taşıyacak. Karşıki helikopterden General Shepherd yanınıza gelecek. Sizi taşıyor gibi yapacak ama size bıçak saplayacak ve Ghost’uda bir mermi darbesiyle öldürecek. Üzerinizden DSM’i alacak. Ve sonra iki Rus askeri sizi alacak ve bir yere doğru fırlatacak. Üzerinize benzin dökecekler. Sonra General Shepherd purosunu sizin üzerinize atacak ve yanmaya başlayacaksınız.

BÖLÜM 16 : THE ENEMY OF MY ENEMY / CPT. "SOAP” MC TAVISH
Amacınız General Shepherd’ın askerleri ile Makarov’un askerleri arasında geçen savaşın arasından kurtulmak.
Sniper’ınızla gizlice düşmanları öldürün. Yalnız dengeli öldürmelisiniz. İki ordudan da eşit seviyede öldürmeye özen gösterin. Ve gizlice ilerleyin. Burada bütün düşmanları öldürmeniz gerekmiyor o yüzden sakin ve hızlı olun. Yalnız arabaların üzerinde makinalı tüfekçiler var bir tek onları öldürmeniz gerekiyor. Böyle böyle Captain Price’ın jipine doğru gidin. Ulaştığınızda binin ve arabalarla sizi kovalayan adamları tek tek indirin. Sonra jipi süren dostunuz ölecek siz direksiyona geçeceksiniz. Nikolai kullandığı uçakla sizin önünüzde olacak ve uçağın arka tarafını açacak. Arabayı oraya kadar sürmeniz lazım. Uçağın içine girin…

BÖLÜM 17 : JUST LIKE OLD TIMES / CPT. "SOAP” MC TAVISH
Amacınız Afgan mağaralarını araştırıp General Shepherd’i bulmak.
Captain Price’ı takip edin. Sniperınızla aşağıda duran adamları indirin. Sonra kayarak aşağı inin. Orada bulunan demire ipinizi bağlayın ve aşağı doğru yavaş yavaş inin. Aşağıda iki adam var. Adama iyice yaklaştıktan sonra E tuşuyla kafasını tutun ve boğazını kesin. Captain Price öbürünü alacak. Sonra mağaraya girin. Captain Price’ı izleyin. Adamlar gelecek. Solda bir yere saklanın. Onlar gittikten sonra çıkın ve sigara içen adamı kafadan sessizce vurarak indirin. Sakın yakalanmayın. Bu yüzden Captain Price’ı dikkatle izleyin. Bir hata yapmayın. İleriki kapıdan gelen iki adamı sessizce vurup merdivenlerden çıktıktan sonra Captain Price orada dikilen adamı sessizce indirecek. Fakat birden içeri adamlar girecek ve sizi görecekler. Hepsini öldürün. Dışarı çıkın. Riot Shied’i alın ve ilerleyin. Makinalı tüfekçiler size odaklanacaklar. Captain Price onları indirecek. Sonra helikopterlerle adamlar gelecek. Hepsini öldürün. Öldürmezseniz arkadan gelip vuruyorlar. Neyse indirdikten sonra Tekrar mağaraya girin. Düşmanlar sis bombası atacaklar. Kutuların oradan Termal tüfeklerden alın. Sisin orada gizlenen düşmanları öldürün. Sonra yolu izleyin. Düşmanlar korkudan kapıyı kapatıp kilitleyecekler. Kapıyı Breach’leyip içeri dalın buradakileri yavaş çekimde öldürün. Shepherd’ın size tuzak kurduğunu anlıyorsunuz. Çünkü her yerde patlamaya hazır C4 var. Captain Price bilgisayara geçip C4’leri iptal etmeye çalışacak ama olmayacak. Siz gidip klavyeden kapıyı  açacak ve dışarı çıkacaksınız. Koşun. Bombalar patlayacak. Bayılacaksınız. Uyandığınızda Shepherd’in uçakları orayı bombalayacaklar. Geri kaçın. Bombardıman bitince dışarı çıkın. Sersemlemiş adamları kolayca öldürün. Ve yolu izleyin. Helikoterlerle adamlar gelecek. Bunları da öldürdükten sonra mağaraya girin.

BÖLÜM 18 : ENDGAME / CPT. "SOAP” MC TAVISH
Amacınız Shepherd’i yakalamak ve öldürmek.
Merdivenlerden inin ve bota binin. Botu sürün. Shepherd’in botunun uzaklaşıp kaçmasına izin vermeyin. Ölümüne sürün. Kenarlarda adamlar olacak. Onlara ateş ederek öldürün. Köprülerdeki füzecileri de mutlaka öldürün. Sonra düşmanlar botlarla gelmeye başlayacak. Onları da yokedin. Düşman helikopterlerinin ateşinden korunmak için Captain Price’ın dediği yönlere botu sürün. Sonra yokuşa geleceksiniz. Aynı rafting yapıyormuş gibi hissedebilirsiniz. Burada kayalara çarpmadan aşağı inin. Shepherd ve adamları helikoptere binecek. Botu yavaşlatın. Captain Price ateş edecek ve helikopter düşecek. Sonra buranın çağlayan olduğunu anlayacaksınız ama iş işten geçmiş olacak. Hızla aşağı düşeceksiniz…
Ayağa kalkın. Düşen helikopterin oraya gidin. Yerde sürünen adamları bıçakla öldürün. Sonra Shepherd’in kaçtığını göreceksiniz. Onu izleyin. Bir arabanın kenarında duracak. Bıçağınızı ona tam batırırken sizi tutacak ve kafanızı arabaya vuracak. Yere yapışacaksınız. Ve bıçağını size batıracak…
Uyandığınızda Shepherd’in silahına kurşun doldurduğunu göreceksiniz. 5 yıl önce kendi yaptığı savaşları anlatacak. Ve 30 000 insanı nasıl öldürdüğünü… Meğer Al- Asad , Imran Zakhaev falan sadece kuklaymış. Bu adam kendi başına bir teröristmiş. Bunu anlattıktan sonra silahını doğrultacak ve size tam ateş edeceği sırada Captain Price imdadınıza yetişecek ve Shepherd’in üzerine atlayacak. Onlar kavga ederken sizde Shepherd’in düşen silahına doğru izlerleyin. Fakat Shepherd sizi bir tekme darbesiyle bayıltacak…
Uyandığınızda Captain Price ile General Shepherd’in kavga ettiğini göreceksiniz. Fakat General Shepherd baskın gelecek ve Captain Price’ı yere yatırıp yumruklamaya başlayacak. Sonra Shepherd’ın size batırdığı bıçağı farkedeceksiniz. Sürekli F tuşuna basarak büyük bir güçlükle bıçağı karnınızdan çıkarın ve hedefleyip Shepherd’in suratına fırlatın. Shepherd pisliği gözünden vurulup geberecek. Biraz süre sonra Captain Price ayılacak ve yanınıza gelip sizi kaldıracak. Sonra Nikolai’da gelecek ve sizi helikoptere taşıyacaklar…

MUSEUM
Oyunda yer alan bütün karakterleri bütün ortamları ve bütün araçları görebilirsiniz. İstediğiniz silahı alıp istediğinizi vurabilirsiniz. Bir de sonradan farkettim bu bölümde istediğiniz kadar koşabilirsiniz. Sınırsız koşma var. Herkezi kurşuna dizin, öldürün, istediğinizi yapın. Shepherd’ı istediğiniz kadar vurabilirsiniz. Ben hep onu ve adamlarını kurşuna diziyorum. Neyse tam çözüm bitti… İyi oyunlar…

Bu yazı oyun-forum sitesinde mayob nickli üyeden alıntıdır.
Category: Tam Çözümler | Views: 965 | Added by: Alican | Tags: Call Of Duty 6 – Modern Warfare 2, Call of Duty 6, Call Of Duty 6 – Modern Warfare 2 ç, Call Of Duty 6 – Modern Warfare 2 t | Rating: 5.0/1
Total comments: 1
0  
1 Serdar   (11-May-2010 18.36.25) [Entry]
Bu Oyun Süper Tam 10 kez bitirmişimdir üstelik special bölümlerini bile bitirdim kesinlikle hala oynayaman arkadaşlarımız varsa kesin ama kesin oynasınlar süper oyun..... hands

Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]
Copyright MyCorp © 2024