Blog
Welcome, Ziyaretçi · RSS CUMA, 29-Mar-2024, 15.07.15







Main » 2010 » MAYIS » 11 » Ontrack EasyRecovery Professional v6.21 Retail Tam Sürüm
19.11.21
Ontrack EasyRecovery Professional v6.21 Retail Tam Sürüm

Ontrack 
EasyRecovery Pro 6.20 Portable (silinen dosyaları geri getirmek)

Winappz | Ontrack EasyRecovery Professional v6.21 Retail - FOSI | 42 MB

http://i29.tinypic.com/14y4n68.pngSilinen dosyaları geri getirmeye yarayan ve en çok tercih edilen dosya kurtarma programıdır. Programla isterseniz 10 format öncesine bile dönebilirsiniz. Mecbur kalarak bilgisayarınızı formatlamışsanız ya da istemeden windowsunuz çökmüşse ve buna bağlı olarak dosya ya da dosyalarınız gitmişse, bu program sizin işinize çok yarıyacaktır.

 

 

 

Ontrack firmasının Easy Recovery yazılımı 1999 yılından beri ev kullanıcılarının veri kurtarma problemlerini çözmelerine yardımcı olmaya çalışıyor. En son sürümün yaptıgı da farklı değil. Bunun için Easy Recovery ilk etapta sürücüleri tarayarak bulduğu bölümlerin bir listesini çıkartıyor. Daha sonra istediğiniz bölümü seçerek bulunan dosyaların listelenmesini sağlayabiliyor.

 

alt


Üreticinin açıklaması:
Ontrack firmasinin Easy Recovery yazilimi 1999 yilindan beri ev kullanicilarinin veri kurtarma problemlerini çözmelerine yardimci olmaya çalisiyor. En son sürümün yaptigi da farkli degil. Bunun için Easy Recovery ilk etapta sürücüleri tarayarak buldugu bölümlerin bir listesini çikartiyor.Daha sonra istediginiz bölümü seçerek bulunan dosyalarin listelenmesini saglayabiliyor.Ancak ne yazik ki teoride dogru olan sey pratikte gerçeklesmiyor ve örnegin Windows ME gibi bir sistem altinda yazilim her seferinde sabitdisk bölümlerini dogru bulamayabiliyor. Diger taraftan Easy Recovery ile yaratilmis acil durum disketi de sistemi kilitleyebiliyor. Windows XP isletim sistemine sahip bir baska bilgisayarda ise, sabitdisk bölümleri dogru olarak bulunmasina ragmen Easy Recovery silinen ufak bir metin dosyasini bulmakta bile sorunlar yasiyor.Üstelik çesitli formatlarda yaratilan ve silinen dosyalarin da herhangi birinin izine rastlamak mümkün olmuyor.



NASIL ÇALIŞTIRACAĞIZ?

 

alt

 

alt

 

alt

 

alt

 

alt

 

alt

 

alt

 

alt

 



 <!--code1-->

<!--ecode1-->

 

 

Adobe 
Photoshop CS5 v12.0 Portable (ENG | RUS)

http://hotfile.com/dl/42336689/e0f1e22/EasyRec.Pro.v6.21.02.DLL.rar.html

alt

http://rapidshare.com/files/385980681/EasyRec.Pro.v6.21.02.DLL.rar

Category: Program indir | Views: 2178 | Added by: Alican | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]
Copyright MyCorp © 2024