Blog
Welcome, Ziyaretçi · RSS CUMA, 26-Apr-2024, 13.28.52







Main » 2010 » MAYIS » 9 » GTA IV Karizma v.0.2 0.2 Türkçe Yama
22.23.49
GTA IV Karizma v.0.2 0.2 Türkçe Yama
http://www.tryama.net/photogallery/ikonlar/gta_4.jpg

Tanıtım ve Kurulum Bilgileri:

Oyun severlerin büyük bir ilgiyle karşıladığı ve oynadığı Rockstar Games tarafından geliştirilen GTA 4 için farklı yamalar ve oyun eklentileri yayınlanmaya devam ediyor. Bu eklentilerden biriside GTA IV Karizma Yamasıdır.

GTA IV Karizma v.0.2 0.2 yaması ile GTA IV oyununda şehir içi konuşmaların tamamı %100 türkçe. Dış Konuşmalar Telefon Dahil Hepsi %100 Türkçedir. Güncellemeye Devam edilmektedir. İçinde GTA IV'nin En Sevilen Şarkısı Micheal Hunterin - soviet connection şarkısıda vardır. GTA IV Karizma yamasının ilk sürümünde Görev Konuşmalarının %25'i Türkçe iken GTA IV Karizma v.0.2 0.2 yamasında Görev Konuşmaları %50 oranında Türkçeleştirilmiştir.

          indireceğiniz GTA IV Karizma türkçe yama dil eklentisi ile GTA IV oyununu türkçe olarak oynayabileceksiniz. GTA IV Karizma v.0.2 0.2 Türkçe yamasını sitemizden hiç bir ücret ödemeden bedava olarak indirebilir ve kişisel bilgisayarınıza yükleyebilirsiniz.

Yamanın Kurulumu

          Yamayı kurmaya başlamadan önce GTA 4 oyununu tamamen kapatmalısınız. Programın arka planda çalışmadığından emin olmalısınız. Yamayı GTA IV oyununu kurduğunuz dizine kurmalısınız. indirdiğiniz sıkıştırılmış dosya içerisindeki "american.gxt" dosyasını oyunu kurduğunuz dizindeki "C:\Program Files\Rockstar Games\Common\Text" orjinal "american.gxt" dosyasıyla değiştirmelisiniz.

          Not: Her ihtimale karşı orjinal "american.gxt" dosyasının bir yedeğini almanızı öneriyoruz. Eğer GTA IV Karizma v.0.2 0.2 yamasından memnun kalmazsanız tekrar eski haline döndürebilmek için bu yedeğe ihtiyacınız olacaktır.


GTA IV Karizma v.0.2 0.2 Türkçe Yama indirme işlemini Başlatmak için Tıklayınız.


Category: OYUNLARIN / TRANİER / TÜRKÇE YAMALARI / MODLARI | Views: 1178 | Added by: Alican | Rating: 5.0/1
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]
Copyright MyCorp © 2024